Mijn naam is Tim Drijvers. Op jonge leeftijd ben ik met interesse voor licht- en geluidtechniek een discoshow begonnen. Al snel haalde ik veel energie uit deze hobby en kwamen er steeds meer feestjes op de agenda te staan. Deze groei heeft het bedrijf gevormd zoals deze nu is.

In een tijdsbestek van 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een professioneel verhuurbedrijf dat zich voornamelijk richt op mooie, moderne en stijlvolle discoshows. Inmiddels werken we met een heel team samen om tot een mooi eindproduct te komen. Naast de shows zijn wij ook gespecialiseerd in het stijlvol aankleden van feestruimtes, (bedrijfs)evenementen en de verhuur van losse licht- en geluidsmaterialen. 

Wij linken meerdere partijen aan elkaar om het overzicht te behouden voor degene die het feest geeft. Hierdoor kunt u genieten van het feest zelf en zorgen wij op de achtergrond dat alles exact naar wens zal worden geregeld. Wij helpen u daar graag bij. Vraag gerust vrijblijvend naar informatie via de telefoon, Whatsapp of e-mail. Bespreekt u dit liever persoonlijk, dan is dat ook geen enkel probleem.